onsdag, maj 04, 2005

majoriteten

Om du tillhör de som läser kultursidorna och tror att dess analyser går att applicera på samhället som helhet bör du bekata vad som skrivs på denna blogg. Kultursidorna behandlar minoritetshändelser, som förvisso är intressanta för oss som har ett stort intresse av kultur och populärkultur. Dess histortiska värde kommer dock att visa sig vara lika med noll iframtiden, möjligen blir det notiser i NE. Det är den stora majoritetens val som skriver historien, en majoritet som gillar Tomas Ledin i och Gunde Svan. Vill därför ännu en gång göra reklam för Gunde Svans otroligt inderhållande hemsida, denna gång med hjälp av ett citat ifrån denna påkostade sida:


"Gunde har genom egen erfarenhet utvecklat en unik framgångsmodell som verkligen tydliggör stegen att nå målet. Vi hjälper dej att hitta egna mål. Och företagets. Här handlar det inte om teorier utan om verklighet. Här handlar det om enkelhet. Här handlar det om att tänka nytt. Vad Gunde visar har han också genomfört i verkligheten. Vi skapar förutsättningar för dig
och dina arbetskollegor att träna på att planera. Och prioritera. Vi kommer inte att dela ut ett färdigt kursmaterial. Inte heller visas några PowerPoint-presentationer. Här handlar det snarare om att arbeta tillsammans. Vi aktiverar dina tankar, känslor och kropp genom teorietiska och praktiska övningar, vilket leder till insikt som verkligen sitter kvar."

Inga kommentarer: