fredag, mars 02, 2007

bricolage

Eftersom som bloggers bildfunktion behagar att skoja med mig så bifogar jag info om kvällen nedan i stället:

DJ: Axel Bartsch, DE (Kompakt, Spiel-Zeug, Sportclub):
Han har delat Speicher-tolva med storheter som Mathew Jonson och John Dahlbäck och fick senast stå för arbetet på egen hand. Hans dansvänliga tunga, skälvande bas-techno lovordas av hela det technotyskland som vill se musiken röra sig framåt. Axel Bartsch är precis den odygdiga och självsäkra technohantverkare världen behöver för att överskrida gränsen mellan minimal och maximal dansgolvstechno. Till sitt första Stockholmsbesök kan ni förvänta er ett annorlunda, bastungt, djupt och enastående set.

Live: Gen;Lon (Jazzland Recordings):
En gudabenådad tech/electronica duo bestående av Jonas Lönnå och Rikard Gensollen. Jonas är en av Sveriges klart mest erfarna DJs inom techno och deep house och en av de som för ca 10 år sedan startade legendariska klubben Fusion (numera Raw Fusion ) inop med Mad Mats. Perkussionisten Rikard är duons andra halva. De har delat scen med folk som Laurent Garnier, Theo Parrish, & Matthew Herbert på stora festivaler som Sonar i Barcelona, Roskilde i Danmark och Montreux Festival i Schweiz. Definitivt inga gröngölingar, utan snarare världsstjärnor som råkar gömma sig i Stockholm. Vi ser väldigt mycket fram till deras live-set med nyskrivet material!

VJ: Wreck Creative Studios har VJat runt på flera av Stockholms bästa klubbar som tex. Grodan Cocktail Club, ibland ihop med Dejakru VJ-crew, liksom gjort större jobb för bl.a. MTV och bidragit med kortfilmer för Filmfestivalen Swedish Style. High-fashion, arty och cleant, just the way we like it.

Konst: K+K Paint and Copy är konstnären Katrine Persson och poeten Kristofer Flensmarck, den senare aktuell med diktsamlingen ”Den sista expedtionen” på Natur och Kultur. Med hjälp av Windows klassiska program paint och en vanlig kopiator tolkar de sin samtid. Utställningen och samarbete är exklusivt för Bricolages kväll på Teatron den 14 mars
http://www.kristoferflensmarck.com/me.htm



Det som gäller är alltså:

Bricolage hos Kornél Y Barbaro
Onsdag 14/3 @ Teatron

DJ: Axel Bartsch, Tyskland (Kompakt, Spiel-Zeug)
Live: Gen;Lon (Jazzland Recordings)
VJ: Wreck Creative Studios
Konstvernissage: K+K Paint and Copy
Support: Bricolage DJ Team & Kornél Y Barbaro

Kl 22-03, 23 år. Fri entré innan midnatt, 80 kronor efter.
Teatron Regeringsgatan 61