onsdag, augusti 30, 2006

Bricolage



Om sådär 20 timmar är det premiär för en ny klubb i Stockholm, närmare bestämt på Olssons Video. Jag har det stora nöjet att få vara med att arrangera det hela och alla med en förkärlek för det elektroniska inom musiken har en fin höst att vänta. Info följer nedan:

Klubb-premiär för Bricolage!
Postmodern Living and its Music
Premiär Onsdag 30/8
Petter (Border Community) Med nyutkomna fantastiska Some Polyphony på James Holdens bolag Border Community är Petter en av Sveriges mest intressanta DJs och producent.
The Field (Kompakt)
Från tyska bolaget Kompakt, där legender som Michael Mayer liksom Superpitcher ger ut sina alster, bjuder The Field på mjuk techno med ambient-känsla.
Visuals: Aktionsgruppen Vlozz
Två förvirrade akademiker är arga på något, men vad vet de nog inte riktigt. Vlozz är ett desperat försök att återupprätta en smakhierarki. Följ deras kamp på http://www.vlozz.blogspot.com/
Support: Bricolage DJ team
Techno, electro, minimal, acid, electronic house, italo, dubstep.
Tid/plats: Onsdag 30/8, kl 21-03, Olssons Video, Odeng. 41. Gratis inträde, 20 år.
Vi återkommer sedan den 14/9 och den 28/9, och därefter varannan torsdag. Välkommen!

Mer om vilka Bricolage är:
Vi som står bakom Bricolage är: Gustaf Wallnerström (från fantastiska Ohmygosh.se) som ger oss rykande färsk minimaltechno, Angelica Butura (Volupté) står för fransk elektro och tysk techno, Anders Bergmark (resident Klubb Dynamic, Uppsala) för techno och dubstep, Adeline Hedmar (resident-DJ på Trädgården) ger oss sjukligt dansant elektrohouse, och Martin Cöster spelar episk mjuk-techno och organisk Luciano-tech.

Inga kommentarer: