fredag, oktober 20, 2006

Kenny kommer, kommer du?



Snart är det dags för Bricolage igen, på torsdag får vi besök från Tyskland, som vanligt får ni all information på vår hemsida (se länk längst nere på denna sida) men nedan följer en presentation direkt hämtad därifrån. Kenny Leavens hemsida finner ni om ni följer den märkliga länken som ligger sist i mitt länkarkiv.

BRICOLAGE # 5 TORSDAG 26/10, 21-03, @ OLSSONS VIDEO

Dj: Kenny Leaven (Traum)
Kenny Leavens släpp Feeling Spicy på Traum tillhör det nyare större ljudet i dagens tyska techno och hans sound påminner t.ex. om Dominik Eulberg, Petter och Minilogue. Släppet fick mycket uppmärksamhet och har med stor uppskattning snurrats på tidigare Bricolage-kvällar, varför Leaven blir Bricolages första tyska gäst-dj. Hemma i Erfurt är Leaven resident på Centrum Club och vi kan fortsatt konstatera att det är utanför Berlin det uppenbarligen händer.

  • Kennys Myspace


  • Live: Rice Twins (Kompakt)
    Valdemar Gezeliuz och Jesper Engström spelade tidigare i bandet Florian, men nu har de bytt instrumenten mot dator och gör nyskapande techno istället för indiepop. De debuterade på Kompakt med en split- tolva (Speicher 33) tillsammans med legenderna The Orb. Deras bidrag For Penny and Alexis skvallrade inte bara om en melodiös techno utan att något stor var i görningen. Senaste tolvan Reach for the flute har fått välförtjänt uppmärksamhet och ljuvliga For Dan finns med Michael Mayer senaste mixskiva Immer 2. På Bricolage bjuder Valdemar och Jesper på ett live-set, och om ni är intresserad av svensk technos framtid bör ni vara där.

  • Ricetwins

  • Rice Twins myspace
  • Inga kommentarer: