tisdag, mars 14, 2006

Lite oväsentliga värderingar.

Dagen har varit realtivt innehållslös och trist, något som givit utrymme för diverse funderingar.
Vädret är som bekant bisart viktigt för den genomsnittslige svensken, har alltid varit noggran att inte bli en del av denna skara. men årets mastodontvinter har omöjliggjort detta. Bara att kapitulera den viktigaste hemsidan för mig just nu är www.smhi.se och stora delar av mitt liv kretsar kring när våren skall komma och allt positivt som kommer att hända då. Tyvärr inger smhis hemsida inag som helst förhoppningar om att det någonsin kommer att bli vår igen.

Inget tyder på att det bli sommar i år, så förhoppningarna är ställda emot sommaren 2007. Funderade lite kring vad som kommer att kännas mest sommar 2007, förutsatt att utveckling fortsätter att var lika linjär och intetsägande som nu. Det optimala vore eurotechno låt med Sabrina där Ebba von Sydow står för sången. Hon visar sig sjunga gräsligt men låten bli ren stor hit lokalt i Stockholm och alla nöjesjorunalister hyllar den som årets mp3-hit, i vanlig ordning utan att ha lyssnat på den.

Dagens nyhet är att svenska folkets antesmitska tendser http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=572&a=528618&previousRenderType=6 Självklart oroväckande men i vanlig ordning bör vi alla ta oss tid och granska hur forum för levande historia har ställt frågorna. Då dessa kan förändra resultatet. Men en denna intellektuella uppgift får vänta tills våren infinner sig, precis som allt annat.

Lyssnar på Ricky Gervais Show och Gui Boratto- Sozinho